Warning: Constant FILE_APPEND already defined in /home/serruc/inc/ini.php on line 31
Реліз Adobe Creative Cloud 2015. Вже у продажу!
Продаж антивірусів, графічних програм, САПР у Львові та Західній Україні
Поиск

(068) 8 800 800

(068)1357587



Warning: Undefined array key "ajax" in /home/serruc/cddoma.com.ua/templates_c/%%F7^F7F^F7F34188%%header.tpl.php on line 82

Кошик

Loading...

Каталог продуктів

Реліз Adobe Creative Cloud 2015. Вже у продажу!

2015-07-09


САН-ХОСЕ, Каліфорнія - 16 червня 2015 - Adobe (Nasdaq: ADBE) сьогодні здійснив реліз своїх флагманських інструментів і послуг Adobe Creative Cloud. Випуск Creative Cloud у 2015 включає основні оновлення визначених галузевих інструментів робочого столу Adobe, у тому числі Photoshop CC, Illustrator CC, Premiere Pro CC і InDesign CC; а також нові підключені мобільні додатки для iOS та Android. Компанія також представила Adobe Stock, що являється першою галузевою службою надання послуг, які можна інтегрувати безпосередньо в творчий процес та інструменти, необхідні для щоденного використання (див. окремий прес-реліз). Крім того, Adobe оголосив розширену пропозицію проекту Creative Cloud, яка включає послуги з адміністрування корпоративного класу, безпеки, співробітництва та публікації для дизайну брендів, компаній і великих організацій.

"Випуск Creative Cloud у 2015р. сповнений інновацій. Adobe Stock, наш новий брендовий запас акційних послуг, становить 40 мільйонів фотографій, векторну графіку та ілюстрації, що є доступними безпосередньо з ваших улюблених додатків робочого столу СС. Наша технологія CreativeSync поглиблює зв'язок між вашими додатками на робочому столі і мобільними додатками на iOS та Android; основні оновлення інфраструктури та адміністративних можливостей Creative Cloud стали необхідним оновленням для корпоративних клієнтів," зазначив Девід Вадхвані, старший віце-президент Digital Media, Adobe. "Creative Cloud 2015 є нашим найпотужнішим і всеосяжним релізом на сьогоднішній день."

Основною частиною Creative Cloud є Adobe CreativeSync, технологія підпису, що розумно синхронізує творчі активи: файли, фотографії, шрифти, векторну графіку, кисті, кольори, налаштування метаданих і більше. За допомогою CreativeSync активи миттєво стають доступними у потрібному форматі, де дизайнери хочуть їх розмістити – на робочому столі, веб-і мобільних додатках. Доступно виключно в Creative Cloud, CreativeSync означає, що робота може бути розпочата на будь-якому підключеному до Creative Cloud мобільному додатку чи інструменті робочого столу CC, а потім продовжена на іншому, та завершена в улюбленому програмному забезпеченні робочого столу дизайнера.

Інструменти робочого столу зробили гігантський стрибок вперед
З випуском Creative Cloud 2015, магія Adobe і продуктивність Mercury забезпечують швидкість і технологічний прорив по 15 CC настільних додатках, у тому числі:

  • Святкуючи своє 25-річчя в цьому році, Photoshop CC представляє Artboards, кращий спосіб для розробки крос-пристроїв для користувачів в одному документі Photoshop і швидкого перегляду їх на пристрої; і попередній реліз Photoshop Design Space, нове середовище роботи, зосереджене на потребах мобільних додатків і дизайнерів веб-сайтів.
  • Lightroom СС і Photoshop СС отримали нову функцію Dehaze, яка з'явилася спочатку як MAX sneak в жовтні 2014. Dehaze усуває туманність і затемненість на фотографіях, у тому числі на підводних знімках, для створення чіткого зображення. Тінь та затемненість також можуть бути доданими до фотографії для художнього ефекту.
  • Premiere Pro CC надалі лідирує на ринку з додаванням панелі Lumetri Color для потужної корекції кольорів за допомогою інтуїтивно зрозумілих повзунків та інших простих елементів управління; а також Morph Cut, з яким легко можна зробити полірований контент, згладжуючи та згуртовуючи все для ідеальної послідовності.
  • After Effects CC тепер має безперервну функцію Preview, що дозволяє художникам налаштувати властивості композиції і навіть змінювати розмір панелі, що не впливає на відтворення. Крім того, інноваційний Adobe Character Animator втілює 2D фігури у життя, використовуючи веб-камеру для відстеження рухів обличчя, запису діалогу і застосування рухів в режимі реального часу на попередньо сконфігурованих персонажах.
  • Illustrator CC тепер працює в 10 разів швидше і в 10 разів точніше, ніж CS6. З підсиленим драматичним прискорювачем до свого Mercury Performance Engine, користувачі тепер зможуть без затримок і гладко створювати панорамність і масштабування. З новим інструментом Chart (превью), розробники можуть створювати красиві користувальницькі карти і ділитися ними з іншими користувачами через CC Бібліотеки.
  • InDesign CC отримує свій власний ріст продуктивності Mercury з масштабуванням, прокручуючи і перегортаючи складні документи вдвічі швидше. Тепер InDesign дозволяє користувачам публікувати і поширювати документи швидко за допомогою одного кліка.
  • Dreamweaver CC має нові можливості чутливого веб-дизайну, які дозволяють дизайнерам швидко викладати і створювати готові сайти, які адаптуються до будь-якого розміру екрану.
  • Adobe Muse тепер включає в себе миттєвий доступ до преміум шрифтів Typekit.
  • І багато, багато іншого. Додаткові поновлення до цих та інших програм робочого столу CC роблять його одним з найбільших релізів за останні роки.

Мобільні процеси та процеси на робочому столі підсилені підтримкою Android та новими Мобільними Додатками.

Від тоді як Creative Cloud був представлений в 2012 році, Adobe почав відстоювати ідею, що мобільні пристрої повинні бути невід'ємною частиною творчого процесу, разом з мобільними додатками, що легко працюють з CC інструментами робочого столу. Adobe вперше випустив Brush CC, Shape CC, Color CC і Photoshop Mix на Android, в результаті чого, мобільні і робочі процеси стали невід’ємними та тісно пов’язаними для мільйонів митців по всьому світу. Adobe також оновив багато із своїх популярних мобільних додатків Creative Cloud для iPhone і IPad, в тому числі Adobe Comp CC, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Illustrator Draw, Brush CC, Shape CC та Color CC.

На додаток до цих оновлень, Adobe дебютував Adobe Hue CC. Hue CC забезпечує простий спосіб запису та обміну якісного освітлення і колірних схем - для відео, кіно і трансляції - за допомогою камери iPhone, які потім можна застосовувати для передачі настрою в Premiere Pro CC або After Effects CC проекту.

Adobe Stock Content Service запущений з глибокою інтеграцією Creative Cloud.

Adobe Creative Cloud розвивається в жвавому світовому ринку. Adobe Talent, представлений в 2014 році, єднає кращих творців світу з можливостями роботи з великими брендами і установами; і сьогодні компанія запустила Adobe Stock, перший сервіс складання контенту, який буде інтегрований безпосередньо в творчий процес та інструменти, якими користуються творці кожного дня (див. окремий прес-реліз). Тепер творці можуть підхоплювати проекти, з доступом до 40 млн зображень, за допомогою інструментів, таких як Photoshop, InDesign CC CC і Illustrator CC. Adobe також оголосив, що будуть запропоновані кращі в галузі ставки для фотографів і дизайнерів, що сприяють складанню контенту для Adobe Stock.

Creative Cloud сприяє цифровому перетворенню для підприємств

Основні удосконалення Creative Cloud для підприємств також були зазначені: рішення для великих комерційних, освітніх та урядових клієнтів, які повинні радикально прискорити розробку та випуск напрацювань клієнтів, як частину стратегії цифрових перетворень. Це видання включає в себе всі функції продукту з сьогоднішнього випуску Creative Cloud 2015, плюс розширені опції безпеки і тісні зв'язки з Adobe Digital Publishing Solution (DPS) і Adobe Marketing Cloud. Дві нові можливості безпеки забезпечують захист корпоративних активів, у тому числі підпорядкованих ключів шифрування замовника і нову керовану послугу хостингу, яка пропонує спеціальне зберігання поза брандмауером клієнта. Creative Cloud для підприємств також підтримує подальший випуск DPS, що надає більше можливостей існуючим командам в організаціях швидко проектувати і публікувати мобільні додатки без необхідності написання коду. Публічна бета-версія цього великого оновлення до DPS стане доступною на цьому тижні, з більш докладною інформацією можна ознайомитись на http://adobe.ly/dpsnextgen. Контент від Creative Cloud для підприємств також синхронізується з Adobe Experience Manager (AEM), ключовим компонентом Adobe Marketing cloud, задля прискорення маркетингової кампанії, впорядкування творчих та маркетингових процесів.

Ціни та доступність

Сьогоднішні оновлення до робочого столу СС і мобільних додатків є доступними для скачування членами Creative Cloud як частина їх членства без будь-яких додаткових витрат. Плани членства доступні для осіб, студентів, груп, навчальних закладів, державних установ і підприємств. Додаючи Adobe Stock до будь-якого оплачуваноого щорічного плану членства Creative Cloud, креативщики можуть заощадити до 40 відсотків у порівнянні з придбанням акцій контенту окремо. Для детальної інформації про ціни, звертайтесь до нас orders@cddoma.com.ua, +38 (068) 135 75 87.

Інноваційний веб-досвід для клієнтів втілює нові функції і можливості, і купити Creative Cloud 2015 можна вже сьогодні.

Прайс — лист з цінами на ключові продукти Адобе

Успіхів Вам і натхнення! А ми порадуємо Вас цінами та знижками :)