Warning: Constant FILE_APPEND already defined in /home/serruc/inc/ini.php on line 31
Новий продукт Adobe Stock - Зустрічайте!
Продаж антивірусів, графічних програм, САПР у Львові та Західній Україні
Поиск

(068) 8 800 800

(068)1357587



Warning: Undefined array key "ajax" in /home/serruc/cddoma.com.ua/templates_c/%%F7^F7F^F7F34188%%header.tpl.php on line 82

Кошик

Loading...

Каталог продуктів

Новий продукт Adobe Stock - Зустрічайте!

2015-07-08


Adobe в червні анонсував продукт Adobe Stock, але в нас він поки не доступний. Adobe Stock вже використовується на території 36 країн, і Adobe активно працює над питанням долучення до них України. Так що зовсім скоро чекаєм)

Коротка довідка, що ж це за "фрукт" такий:

Adobe Stock - це сервіс, який дозволяє користувачам Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC та інших програм Adobe швидко отримувати і працювати з потрібними їм стоковими фотографіями у відмінній якості.

Наразі в базі стокового фотосервісу 40 мільйонів високоякісних, професійних фотографій та графіки, 35 мільйонів з них належать фотобанку Fotolia. Інтеграція із серією програм Creative Cloud 2015 року раціоналізує ваш час: витрачайте менше часу на пошук і впорядкування зображень з різних фотобанків і більше часу на розробку дизайну!

Будь-який користувач може завантажити фотографію зі стоку (з вотермаркою), опрацювати її, і якщо йому сподобається результат - купити зображення. Вотермарка зникне, а всі зміни з фото будуть збережені. Зображення з Adobe Stock можна купувати поштучно або пакетами.

Цікава статистика: 90% робіт, які розміщуються в стокових фотосервісах, створені за допомогою проектів Адобе, що спонукало компанію поглибити інтеграцію з фотосервісами, і що розвіює всі сумніви щодо професійності іх продуктів.

Опис Adobe Stock на сайті Adobe: http://www.adobe.com/ua/creativecloud/stock.html

Саме час творити і продавати власні фотографії у фотобанку Fotolia.com! У тебе є все для успіху!